עוגת שום רועה
פאי שום רועה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לכו לחנות ותביאו קטניות וגזרים, רוטב בקר, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים שום צלוי, ו פשטידת רועים עם שום פירה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר ובצל על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז היטב. מערבבים ירקות קפואים, פטריות, עגבניות, רוטב, רוטב צ ' ילי, בזיליקום ופלפל.
חום לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים על 10 דקות או עד ירקות רכים.
בעוד תערובת בשר היא מבעיתה, לעשות תפוחי אדמה לפי ההוראות על הנרתיק, באמצעות מים, חלב וחמאה.
תערובת בשר כפית לתוך ungreased 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית או תבשיל 2 ליטר. כפית תפוחי אדמה על תערובת בשר בקצוות של צלחת.
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד תפוחי אדמה הם המשרד תערובת בשר הוא תוסס.