קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד של השטן

עוגת שוקולד של השטן
עוגת השוקולד של השטן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 933 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, שוקולד חצי מתוק, אבקת קקאו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל של השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל של השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, ו עוגת אוכל השטן עם גנאש שוקולד דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: תבנית קפיצית בגודל 10 אינץ 'סרט אצטט ברוחב 21/2 אינץ', ראה הערה של קוק*.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
חמאה וקמח תבנית קפיצית בגודל 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4
מנפים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח 3 פעמים, מניחים בצד. קרם את החמאה עם הסוכר עד שהיא בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם שמכות היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
שלב את חלב החמאה, הקפה ותמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
7
מערבבים פנימה 1/3 מהחומרים היבשים, ואז מחצית מהחומרים הרטובים. חזור על הפעולה עם שאר החומרים היבשים והרטובים, וסיים עם יבש.
8
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
9
אופים במשך שעה 1, עד שיפוד מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי. מוציאים את העוגה מהתבנית לאחר 15 דקות. מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
חותכים את העוגה ל -2 שכבות.
11
סנדוויץ ' מוקצף גנאש בין 2 שכבות ולהפיץ גנאש יותר על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. עוטפים את האצטט המכוסה בשוקולד סביב העוגה, צד השוקולד פנימה, חופפים מעט את הקצוות. מקררים את העוגה עד שהשוקולד בסרט מתייצב. מוציאים בזהירות את האצטט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12
בסיר בינוני על אש גבוהה מביאים את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד. מערבבים במהירות עד שכל השוקולד נמס והתערובת בצבע אחיד וחלק. מצננים לטמפרטורת החדר תוך ערבוב מדי פעם. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה. מקציפים את הגנאש בקערה צוננת עד שנוצרות פסגות נוקשות, ראו הערה של קוק*.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
חותכים חתיכה של סרט אצטט ברוחב 2 1/2 אינץ ' מספיק זמן כדי לעטוף את העוגה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
15
הניחו את האצטט על משטח ישר ומורחים את השוקולד באופן שווה על פני כל המשטח בעזרת מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
16
מרימים בזהירות את הצד האצטט, השוקולד לכיוון העוגה, ועוטפים אותה, לוחצים אותה קלות לצד העוגה. עבדו במהירות; השוקולד עדיין צריך להיות דביק כשהוא עטוף על העוגה. מקררים את העוגה עד שהשוקולד בסרט מתייצב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו

מרכיבים

6(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפה מבושלקפה מבושל4ביציםביצים8ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה וקמח, לתבנית בצורת אביבחמאה וקמח, לתבנית בצורת אביב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חלב, קצוץ דקשוקולד חלב, קצוץ דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח מאפהקמח מאפה1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר למחצה, נמסשוקולד מריר למחצה, נמס4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת שוקולד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.