והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 821 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמנת, שבבי שוקולד למחצה, תלתלי שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגת שכבות שוקולד פטל, עוגת שוקולד פטל מוקה שכבה, ו עוגת שכבות שוקולד מריר ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים את פטל בבלנדר תערובת עד חלקה (תשואות 1/4 כוסות פירה).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הסר 1/4 כוס מחית ושמורה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה ופרחים את החלק התחתון ואת הצדדים של שני 8 או 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים 1 כף של תערובת העוגה ואת שבבי שוקולד בקערה קטנה. לזרוק עד פצפוצי השוקולד מצופים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה הנותרת, 1 כוס מחית פטל, שמן צמחי, ביצים ו 1/4 כוס מים. באמצעות מערבל יד חשמלי, להתמזג במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הגדל את המהירות למדיום והכה במשך 2 דקות, גירוד התחתון הצדדים של הקערה עם מרית לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים בשוקולד צ ' יפס. מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות ואופים עד בודק עוגה מוכנס לתוך מרכז העוגות יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
לקרר את המחבתות על מתלה תיל במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
6
הסר את העוגות מן המחבתות להתקרר לחלוטין על מתלה חוט, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
7
עבור הזיגוג: בקערה גדולה, לשלב את אבקת סוכר, אבקת קקאו, חמאה, גבינת שמנת ושמנת חמוצה. באמצעות מערבל יד חשמלי, להכות על מהירות נמוכה עד חלקה. להגביר את המהירות גבוהה לנצח עד אור ורך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חבילה NILLA Wafers
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 גביע סוכר גלידה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
בקערה קטנה, מערבבים יחד 3/4 כוס של הציפוי ואת מחית כוס שמורה 1/4 עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מניחים שכבת עוגה אחת, צד למעלה שטוח, על דוכן עוגה. באמצעות מרית, מורחים את ציפוי פטל-שוקולד על שכבת העוגה משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם ציפוי השוקולד שנותר. לקשט עם פטל טרי או תלתלי שוקולד. באמצעות סכין לחה לחתוך את העוגה לתוך טריזים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
תלתלי שוקולד
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
עוגה יכולה להתבצע 1 יום מראש. להכניס למקרר מיכל פלסטיק אטום לאוויר. אפשר את העוגה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני ההגשה.