עוף, ארוגולה ופיצה פרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף, ארוגולה, פרושוטו Pizzan. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פונטינה, קמח תירס, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פרושוטו ופיצה תאנה עם ארוגולה, פיצה איור-פרושוטו עם ארוגולה, ו פרושוטו-פיצה ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה בתנור. מחממים תנור ל 450 (לשמור על אבן פיצה או תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם).
מפזרים את שני הצדדים של עוף באופן שווה עם פלפל שחור ו 1/8 כפית מלח כשר.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף למחבת; מטגנים 3 דקות בכל צד או עד שהעוף נעשה.
תנו לעוף לעמוד 10 דקות, ולפרוס דק נגד התבואה.
רול בצק לתוך מלבן 14 x 9 אינץ '(או מעגל 14 אינץ') על משטח מקומח קלות; פירס בצק עם מזלג. בזהירות להסיר פיצה אבן מהתנור.
מפזרים קמח תירס על פיצה אבן; מניחים בצק על פיצה אבן.
שלב 1 כף שמן זית ושום במחבת על אש בינונית נמוכה; לבשל 2 דקות או רק עד ריחני, ערבוב כל הזמן (לא שום חום).
מברשת בצק פיצה לא מבושל עם תערובת שום שמן; מפזרים בצק באופן שווה עם גבינת פונטינה ופלפל אדום מרוסק, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
אופים ב 450 במשך 4 דקות או עד גבינה נמסה. בזהירות להסיר קרום מבושל חלקית מהתנור; לארגן עוף על הקרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
אופים 5 דקות נוספות או עד הקרום הוא זהב פריך.
מניחים ארוגולה בקערה בינונית; טפטוף עם 1 כפית שמן זית ומיץ לימון.
מפזרים 1/8 כפית מלח כשר. לזרוק. מסדרים פרושוטו באופן שווה מעל פיצה; למעלה עם תערובת ארוגולה. פרוסת פיצה.