קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

עוף במרינדה Mojo עם תפוחי אדמה סגולים בגריל ותירס חרוך וסלסה שעועית שחורה עם טורטייה קמח בגריל

עוף במרינדה Mojo עם תפוחי אדמה סגולים בגריל ותירס חרוך וסלסה שעועית שחורה עם טורטייה קמח בגריל
עוף במרינדה Mojo עם תפוחי אדמה סגולים בגריל ותירס חרוך וסלסה שעועית שחורה עם טורטייה קמח בגריל יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 660 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם חלפיניו, תפוחי אדמה סגולים, תירס האוזןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: פשוט סטייק בגריל עם תירס בגריל וסלסה שעועית שחורה, תירס חרוך וסלסה שעועית שחורה, ו תירס בגריל וסלסה שעועית שחורה.

הוראות

1
מחממים גריל או מחבת גריל בחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
2
מתבלים את העוף עם מלח ופלפל, לפי הטעם, וגריל עד חום זהוב בכל צד ומבשלים דרך, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מעביר את העוף ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
שים את תפוחי האדמה בסיר קטן של מים על חום בינוני ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים רק כמה דקות עד תפוחי אדמה מבושלים, אבל לא רך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מסננים את תפוחי האדמה ומוסיפים אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים קצת שמן זית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק את תפוחי האדמה כדי מעיל עם השמן. שים על הגריל ומבשלים 1 דקה בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
הסר מהגריל לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני-גבוה, חום 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את התירס, הבצל, ושום וקמח במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
תירסתירס
10
מוסיפים שעועית שחורה ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שחורהשעועית שחורה
11
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בפלפלים, עגבניות וכוסברה. לסחוט את המיץ מ 1 לימון ו-1 ליים.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פלפליםפלפלים
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
לימוןלימון
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
העברה לקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
פורסים את העוף ומסדרים על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
14
מגישים עם תפוחי אדמה בגריל, סלסת תירס שעועית וטורטיות קמח.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמחטורטייה קמח
תפוח אדמהתפוח אדמה
סלסהסלסה
תירסתירס

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.