עוף בצק עלים ים תיכוני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף בצק עלים ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 506 קלוריות. 122 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם פסטו בזיליקום, שום, גבינת פטה עשבי תיבול וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בבצק העלים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי בצק עלים של אגס חמוציות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מעולה של 85%. נסו פשטידת סיר עוף דלת שומן עם בצק עלים!, עוף בצק עלים, ו פשטידת סיר עוף עם בצק עלים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה השתמשו במזלג לשילוב שום כתוש וחלמון ביצה.
מניחים חזה עוף בכלי זכוכית רדוד ומורחים את שני הצדדים בתערובת ביצים. מכסים צלחת בניילון נצמד ושומרים במקרר 4 שעות, או למשך הלילה (מומלץ).
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה.
מניחים מחצית מגיליון בצק העלים על קרש מקומח קלות.
מניחים 1/2 כוס תרד במרכז דף המאפה.
מוציאים חזה עוף אחד מהמרינדה, מנערים כל עודף ומניחים על גבי תרד.
מורחים 1 כף פסטו על עוף, שכבה עם חצי עגבניות מיובשות, מפזרים חצי גבינת פטה, ומעליהם 1/2 כוס תרד. מקפלים גיליון מאפה סביב עוף, באמצעות אצבעות או מזלג לאטום תפר מאפה.
מניחים צד תפר עוף כלפי מטה על נייר אפייה. חזור על שלבים עם המחצית השנייה של דף הבצק העלים וחזה העוף שנותר.
אופים 35 עד 40 דקות. בדוק את האלילות על ידי חיתוך במרכז חזה העוף; אם המיצים מתבהרים, עוף מבושל.