עוף ברביקיו של מר פלויד
המתכון לעוף הברביקיו של מר פלויד יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור יום האב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לך סוכר חום, רוטב חריף, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מרהיב. נסו האלוהות של גברת פלויד, צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, ו דבש שום עוף תיפוף (תיפוף עוף ברביקיו) (מתכונים דומים).
הוראות
קוק אגרוף 7 מרכיבים בסיר גדול על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 15 דקות או עד התערובת מחוממת היטב.
להזמין 1 כוס רוטב ברביקיו לשרת עם עוף.
טובלים עוף ברוטב שנותר, ומניחים על הגריל.
עוף גריל על פי כיוונים להלן, צולה כל 30 דקות על ידי טבילה ברוטב וחוזר לגריל (לא לטבול עוף האחרון 5 דקות של בישול).
מניחים עוף מבושל ברוטב שמור 1 כוס (לא מרינדה), וכיסוי כדי לשמור על חם עד ההגשה.
מניחים 2 כוסות היקורי, מסקיט, או שבבי עץ אחרים במרכז ריבוע גדול של רדיד אלומיניום כבד חובה; לקפל לתוך מלבן, חותם. חורים ניקוב בחלק העליון של מנות. מחממים צד אחד של גריל, משאיר מרכז ריק, במשך 20 דקות.
מניחים מנות על באח בישול מעל צד unlit. גריל, מכוסה מכסה גריל, 2 שעות ו 15 דקות או עד שנעשה (170). Baste כפי שהורה.
בישול ישיר: גריל Preheat מעל חום נמוך, תחת 300, במשך 20 דקות.
מניחים עוף, צד עור למעלה, על באח בישול. גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום נמוך 1 שעה ו 15 דקות או עד לסיום. (אל תהפוך עוף.) Baste as directed.
בישול עקיף: להשרות 2 כוסות שבבי עץ היקורי במים קרים במשך 30 דקות; לנקז. (שבבי עץ לגריל הגז אינם ספוגים במים כי הם עטופים בנייר כסף והניח על באח הבישול.) להכין אש על ידי ערימת פחם על כל צד של גריל, משאיר מרכז ריק.
תן לפחם לבעור במשך 30 דקות, או עד שהלהבות ייעלמו וגחלים יהפכו ללבנים.
מפזרים צ ' יפס על גחלים חמות. מסדרים עוף, צד עור למעלה, על אסדת בישול במרכז הגריל (לא ישירות מעל גחלים). לבשל מכוסה מכסה גריל, במשך 50 דקות עד 1 שעה או עד הסוף. (אל תהפוך עוף.) Baste as directed.
הערה: עבור שיטות אלה, אנו מעדיפים להשתמש עוף 3 קילו לחתוך עוף שלם לרבעים, אשר נוטים לבשל באופן שווה יותר. אם באמצעות חתיכות עוף, להסיר מקלות תיפוף וכנפיים מן הגריל קצת מוקדם יותר כדי למנוע מהם לשרוף.