אם יש לך פלפל טחון, סלרי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם מחיר של $1.23 למנה, מתכון זה יכול להיחשב סביר. . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-40 דקות. וזה די טוב. נסו עוף מבושל איטי ונקניקיות גמבו, עוף בתנור איטי ונקניק גמביה, ו עוף מתבשל לאט ומרק גמבו מעושן נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הירקות בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לטאטא את הקמח כדי ליצור משחה עבה עד חלקה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד הקמח הופך roux חום אדמדם כהה, כ 15 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים מים לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב