עוף גארם מסאלה עם ירקות קלויים נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 617 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. אם יש לכם תפוחי אדמה, שמן בוטנים, עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת חלב קוקוס קפה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: garam מסאלה, איך לעשות punjabi garam מסאלה אבקה בבית, עוף צלוי עם יסמין עלה כותרת Garam Masala, זעפרן, אגוזי לוז ודבש וקינואה טבולה, ו בוטנים קלויים ע " ש גארם מסאלה.
הוראות
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/4 כוס שמן, garam masala, ג ' ינג ' ר, שום, ו 1 כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים עוף בתבנית אפייה גדולה או שקית ניילון, לשחרר את העור מן השד והרגליים של העוף, באמצעות הידיים, להפיץ חלק טוב של התערובת מתחת. לשפשף את התערובת הנותרת בתוך חלל העוף ועל העור. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח. כיסוי רופף, לקרר, ולתת להשרות 30 דקות או עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מסדרים את המתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
הסר עוף מן המרינדה, לתת כל עודף לטפטף, ומרינדה מילואים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
תנו לעוף לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שהתנור מתחמם, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
כאשר התנור מחומם, מניחים תפוחי אדמה, סקווש ובצל בתחתית מחבת צלייה, טפטוף עם כל המרינדה שנותרה, נשאר 1/4 כוס שמן, נשאר 1 כף מלח, ועונה היטב פלפל שחור טחון טרי. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תלת עצות, גזוז
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות
סכין קילוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מניחים עוף, צד השד למעלה, על גבי ירקות וצלי עד העור הופך חום וירקות מתחילים לקבל במכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
יוגורט מברשת על עוף ולהמשיך צלייה עד עוף הוא השחמה היטב, מיצים לרוץ ברור כאשר הירך הפנימית הוא פירסינג עם סכין, רגליים לנוע בקלות במפרק, ומדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 160 עד 165 מעלות f על מדחום מיידי לקרוא, על עוד 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Nigl Freiheit Gruner Veltliner עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.