עוף חמוץ מתוק דביק
זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי האוכל הסיני. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, תערובת מרק בצל, רוטב לסלט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מתוק וחמוץ דביק תאילנדי ללא עצמות תנור אפוי כנפי עוף, מתוק וחמוץ דביק תאילנדי ללא עצמות תנור אפוי כנפי עוף, ו עוף מתוק, דביק ומתובל.
הוראות
מקציפים שימורי משמש, רוטב סלט בסגנון רוסי ומרק בצל יבש מערבבים יחד בקערה; יוצקים לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים חזה עוף, מצפים במרינדה, סוחטים להסרת עודפי אוויר ואוטמים את השקית. משרים במקרר 1 שעה עד לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
זורקים עוף ומרינדה לתבנית אפייה בגודל 12 על 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש, צולה באופן קבוע, עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים פועלים צלולים, 45 דקות עד 1 שעה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
עוף חמוץ מתוק עובד ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. הבחירה של שרה ביקב אמבר פולס ריזלינג עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג
לריזלינג הארומטי החצי-מתוק הזה יש זר "דבש" מובהק. מאוזן לחלוטין, יין זה יש טעימות הערות של פירות בשלים בחזית וגימור אור מתמשך.