קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

עוף חמוץ מתוק דביק

עוף חמוץ מתוק דביק
זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי האוכל הסיני. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, תערובת מרק בצל, רוטב לסלט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מתוק וחמוץ דביק תאילנדי ללא עצמות תנור אפוי כנפי עוף, מתוק וחמוץ דביק תאילנדי ללא עצמות תנור אפוי כנפי עוף, ו עוף מתוק, דביק ומתובל.

הוראות

1
מקציפים שימורי משמש, רוטב סלט בסגנון רוסי ומרק בצל יבש מערבבים יחד בקערה; יוצקים לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
שימורי משמששימורי משמש
פריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גספריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גס
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים חזה עוף, מצפים במרינדה, סוחטים להסרת עודפי אוויר ואוטמים את השקית. משרים במקרר 1 שעה עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
3
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
זורקים עוף ומרינדה לתבנית אפייה בגודל 12 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים בתנור שחומם מראש, צולה באופן קבוע, עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים פועלים צלולים, 45 דקות עד 1 שעה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

עוף חמוץ מתוק עובד ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. הבחירה של שרה ביקב אמבר פולס ריזלינג עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג
יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג
לריזלינג הארומטי החצי-מתוק הזה יש זר "דבש" מובהק. מאוזן לחלוטין, יין זה יש טעימות הערות של פירות בשלים בחזית וגימור אור מתמשך.