עוף טיקה מסאלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 724 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך צ'ילי דה ארבול, רסק עגבניות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוף טיקה מסאלה, איך לעשות עוף טיקה מסאלה, paneer tikka masala (sanjeev kapoor) , איך לעשות paneer tikka מסאלה, ו עוף טיקה מסאלה (מתכונים דומים).
להקציף יוגורט, מלח, וחצי תערובת תבלינים בקערה בינונית; להוסיף עוף ולהפוך מעיל. כיסוי וצינה 4-6 שעות. מכסים ותשארו תערובת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
יוגורט
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
חום גהי בסיר כבד גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גי
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים בצל, רסק עגבניות,הל, צ ' ילי ומבשלים, stirringoften, עד רסק עגבניות כהה ובצל רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
הל
פלפל צ ' ילי
בצל
5
מיעון חצי תערובת תבלין ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד לתחתית הסיר מתחיללהתחיל חום, כ 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים עגבניות עם מיצים, מוחצים אותם עם הידיים כמו שאתה מוסיף אותם. להביא abooil, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובותולגרד חתיכות השחמה מתוך תחתית סיר, עד רוטב מתעבה, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים שמנת וכוסברה קצוצה.מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד saucethickens, 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
קרם
8
בינתיים, broiler preheat. קו אפייה מגורמת בנייר כסף ולהגדיר wirerack בתוך גיליון. מסדרים עוף על rackin שכבה אחת. מטגנים עד תחילת העוףלהשחיר כתמים (זה לא יהיה מבושל דרך), על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
רדיד אלומיניום
9
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס, addto רוטב, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העוף מבושל דרך, 8-10minutes.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
רוטב
10
מגישים עם אורז וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
אורז
11
לעשות קדימה: עוף יכול להתבצע 2 daysahead. כיסוי; צמרמורת. לחמם לפני ההגשה.
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.