עוף לה קרם
עוף לה קרם יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 469 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, פילה חזה עוף, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. מתכונים דומים: קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים.
הוראות
ממיסים חצי מהחמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מכרזי עוף העונה עם מלח ופלפל, לטגן אותם בחמאה עד זהב מכל הצדדים, על 10 דקות.
מוסיפים את החמאה הנותרת, מפחיתים את החום למדיום ומבשלים עוד 5 דקות.
יוצקים את השמנת הכבדה למחבת, ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה עוף מבושל דרך. הטוב ביותר כאשר מוגש עם לחם צרפתי טרי לטבילה.