קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

עוף לימון מקסים

עוף לימון מקסים
עוף לימון מקסים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 418 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, מרק עוף, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . וזה די טוב. נסו קציץ לימון מקסים., פאי מרנג לימון מקסים, ו אור-אבל-לימון מקסים & מרווה roasties (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
מניחים חזה עוף, עור כלפי מעלה, בתבנית אפייה. עוף עונה עם 1/2 מלח, 1/2 פלפל, 1/2 אבקת שום, 1/2 אבקת בצל, ו 1/2 פפריקה, בהתאמה. הפוך את העוף שוב ומתבלים עם מלח, פלפל, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, בהתאמה. לסחוט לימונים על העוף; להשליך לימונים ולהוסיף 1 כוס מים לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
קליפות מלימוןקליפות מלימון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים עוף בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
4
מערבבים הנותרים 1 1/2 כוסות מים ו bouillon עוף יחד בסיר; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
יוצקים תערובת בוליון על עוף. הפוך את עור העוף כלפי מעלה. המשך אפיית עוף בתנור עד העור הוא זהוב ופריך, ואת העוף הוא כבר לא ורוד על העצם ואת המיצים לרוץ ברור, כ 45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על