עוף לימון מקסים
עוף לימון מקסים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 418 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, מרק עוף, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . וזה די טוב. נסו קציץ לימון מקסים., פאי מרנג לימון מקסים, ו אור-אבל-לימון מקסים & מרווה roasties (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים חזה עוף, עור כלפי מעלה, בתבנית אפייה. עוף עונה עם 1/2 מלח, 1/2 פלפל, 1/2 אבקת שום, 1/2 אבקת בצל, ו 1/2 פפריקה, בהתאמה. הפוך את העוף שוב ומתבלים עם מלח, פלפל, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, בהתאמה. לסחוט לימונים על העוף; להשליך לימונים ולהוסיף 1 כוס מים לתבנית האפייה.
אופים עוף בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
מערבבים הנותרים 1 1/2 כוסות מים ו bouillon עוף יחד בסיר; להביא לרתיחה.
יוצקים תערובת בוליון על עוף. הפוך את עור העוף כלפי מעלה. המשך אפיית עוף בתנור עד העור הוא זהוב ופריך, ואת העוף הוא כבר לא ורוד על העצם ואת המיצים לרוץ ברור, כ 45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).