עוף ממולא בגריל עם מחית זיתים וצלפים
עוף ממולא בגריל עם מחית זיתים וצלפים עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתי וראשוני מגיש 3 ומחירו 2.53$ למנה. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-24 גרם שומן. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם זיתים, מלח ופלפל גרוס, פטרוזיליה שטוחה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 57%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט אספרגוס, קישואים ולחם בגריל עם רוטב צלפים זיתים, צלעות טלה בגריל עם מחית ארטישוק, פריך בייבי ארטישוק וזית Cerignolan, וטונה בגריל עם מחית שעועית לבנה, טפנד זיתים ועגבניות שרי צלויות.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ומשמנים קלות את השבכה.
מניחים את הזיתים, הצלפים, השום, הפטרוזיליה, הפלפל האדום הכתוש, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/4 כפית מלח ו-6 כפות שמן זית בבלנדר או במעבד מזון; מעבדים עד לתערובת אחידה למחית חלקה, מוסיפים עוד שמן זית במידת הצורך כדי להפוך חלקה.
בעזרת סכין חדה קטנה חותכים תחילה כל חזה עוף לשניים. לאחר מכן חתכו כיס בצד של כל חתיכת עוף, תוך מרחק של 1/2 אינץ' מכל קצה. ממלאים כל כיס של העוף בנדיבות במחית זיתים. סוגרים את הכיסים בעזרת קיסמים.
מברישים שמן זית על כל פני השטח החיצוניים של העוף; מתבלים במלח ופלפל.
מבשלים את חזה העוף, הופכים פעם אחת, עד שהם אינם ורודים יותר במרכז והמיצים מתבהרים, 12 עד 15 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות צלזיוס).