קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

עוף ממולא כפול שום-לימון

עוף ממולא כפול שום-לימון
עוף ממולא כפול שום-לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3584 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם חלב, פירורי לחם מתובלים, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. ציון זה הוא סופר. נסו עוף שום דבש קראנץ ' כפול, לימון עוף סקלופיני עם רוטב שמנת שום לימון, ו פלפלים ממולאים שעועית בתוספת תוספת של כרובית ושעועית מחרוזת ברוטב לימון-חמאה-שום עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים קלות תבנית אפייה גדולה ורדודה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
פרפר כל שד על ידי חיתוך לשניים אופקית דרך המרכז, חיתוך כמעט אך לא לגמרי.
3
מניחים פרוסה אחת של צ ' דר וגבינת שמנת במרכז כל שד. סגור שוב כאילו הצבת בין דפי הספר. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
4
יוצקים חלב לקערה רדודה. בקערה נפרדת משלבים פירורי לחם וגבינת רומנו. טובלים בזהירות כל שד תחילה בחלב, ואז בתערובת פירורי לחם, טופחים קלות לציפוי יציב.
מרכיבים שתצטרך
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
צ'דר טרי מגוררצ'דר טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מניחים שדיים זה לצד זה בשכבה אחת בתבנית אפייה משומנת מראש, תוחבים קצוות מתחת לאיטום.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים פנימה מיץ לימון ושום, ומזלפים באופן אחיד על העוף. מתבלים שדיים במלח שום ופפריקה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, או עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים צלולים.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על