עוף פריך עם רוטב אספרגוס
עוף פריך עם רוטב אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 648 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, חלב, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. , שהוא מוצק. נסו אספרגוס אפוי פריך עם רוטב טבילה דבש Sriracha, עוף פריך ופאי אספרגוס, ו פריך עור סלמון עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה Fingerling, ורוטב Hollandaise (מתכונים דומים).
הוראות
הכה את הביצה בצלחת רדודה עם מזלג או להקציף. טובלים את התרנגולת לתוך הביצה. מעיל העוף עם פירורי הלחם.
מחממים את השמן במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף ומבשלים במשך 15 דקות או עד משחימים היטב משני הצדדים ומבושלים דרך.
הסר את העוף מהמחבת ולשמור חם.
מערבבים את המרק, החלב והמים במחבת ומחממים על חום בינוני עד שהתערובת חמה ומבעבעת.
מגישים את העוף ורוטב עם האורז.