קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

עוף צלוי עם טרגון Jus

עוף צלוי עם טרגון Jus
עוף צלוי עם טרגון Jus נטול גלוטן, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1232 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, עוף, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מחבת spatchcocked עוף צלוי עם טרגון, עוף צלוי בדבש עם לימון וטרגון, ו עוף עם טרגון ושום קלוי מהיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
2
מניחים את העוף במחבת קלייה קטנה. לשפשף 1 כף החמאה על העוף מתבלים עם מלח ופלפל. צולים כ 1 שעה ו 20 דקות, סיבוב המחבת פעם אחת, עד העור הוא השחמה פריך ואת העוף מבושל.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, בסיר בינוני, להמיס 1 כף של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את קצות הכנפיים, הצוואר, הקורקבן, הבצל והגזר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה עד להשחמה בכל רחבי, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את היין ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת 2 כפות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
במחבת גדולה, להביא 1/2 אינץ ' של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את מצליפה סוכר ומבשלים על חום גבוה עד ירוק בהיר אבל עדיין פריך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
10
למחוק את המחבת ולחמם 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את הפטריות הלבנות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה במשך 1 דקה. מערבבים ומבשלים על חום מתון עד שכל מיצים exuded להתאדות ואת הפטריות להתחיל חום, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
להוסיף את 1/2 כף הנותרים של שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את פטריות הצדפה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה על הקרקעית, כ 4 דקות. מערבבים ומבשלים עד השחמה בכל רחבי, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
15
הסר את תערובת הפטרייה מהחום.
מרכיבים שתצטרך
16
כאשר העוף נעשה, להטות אותו כדי לשחרר את המיצים מן החלל לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
17
להעביר את העוף ללוח גילוף ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
18
יוצקים את מיצי המחבת לסיר עם המניה, גירוד בכל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
19
הוסף את sprigs טרגון ומבשלים את המניה על חום מתון במשך 5 דקות. מסננים את jus דרך מסננת לסיר קטן לרפרף את השומן מפני השטח. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 3/4 כוס, על 4 דקות. מערבבים במחצית עלי הטרגון ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
20
לחמם את הפטריות על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
21
מוסיף את כף 1/2 הנותרים של חמאה ואת הסוכר blanched מצליפה ומבשל, ערבוב, עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את עלי הטרגון הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
22
לגלף את העוף ולסדר על 4 צלחות. כפית את הפטריות וסוכר יינעל לצד ולהעביר את jus ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך