עניבות פרפר עם בטטות ובייקון קנדי
עניבות פרפר עם בטטות ובייקון קנדי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 556 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מרווה, בייקון קנדי, בטטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם צ'דר ובייקון קנדי, בייקון ותפוחי אדמה קנדיים מחבת, ו תירס מוקפץ עם בייקון קנדי, תפוחי אדמה ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת בטטה וזורקים מעיל עם השמן.
מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים עד הבצלים רכים, כ 5 דקות. מערבבים את המרווה, קאיין, מלח ועגבניות. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד בטטה הוא רך והרוטב התעבה, על 15 דקות.
מוסיף את הבייקון הקנדי ולהסיר מהחום.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את עניבות הפרפר עד שזה עתה נעשה, כ -15 דקות.
מסננים וזורקים את הפסטה עם הרוטב.
וריאציות: עניבות פרפר עם תפוחי אדמה מתוקים חזיר: קוביות 1/2 קילו של בשר חזיר ולהשתמש בו במקום בייקון קנדי.
קשרי פרפר עם בייקון וקישואים קנדיים: קליפה וקוביות 1/2 פאונד של סקווש חורף, כגון butternut או האברד, ולהשתמש בו במקום בטטה. בהתאם לסוג הסקווש, ייתכן שיהיה עליך להתאים את הזמן רותח על ידי כמה דקות.
המלצת יין: כדי להתאים את המתיקות של תפוח האדמה והן את הבייקון הקנדי, נסה kabinett ריזלינג מאזור Mosel-Saar-Ruwer בגרמניה.