עניבת פרפר עוף אלפרדו
עניבת פרפר עוף אלפרדו עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -42 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 481 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו, בצל, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 72% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עניבת פרפר אלפרדו עם עוף וברוקולי , מחבת פפיון אלפרדו וענבת פרפר עוף .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול, מטגנים פטריות ובצל בשמן עד לריכוך.
מוסיפים את השום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה יין. להביא לרתיחה; לבשל 2 דקות. מערבבים פנימה גבינת שמנת עד להמסה.
מערבבים עמילן תירס וחלב עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך מחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מוסיפים את העוף, הגבינה, הבזיליקום, הפלפל והמלח; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
מסננים פסטה; להוסיף לתערובת העוף.
מפזרים גבינה נוספת אם רוצים.