קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פאופייט דה סאומון או קראב

פאופייט דה סאומון או קראב
פופייט דה סאומון או קראב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך פילה סלמון עצמות, שמנת מתוקה, ורמוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קראב בנינואז, סופל או קראב, ו קרם ד ' ארגנטויל או קראב (מרק אספרגוס עם סרטן-צרפת ) .

הוראות

1
חתוך וזורק קצה גזע וחלק עליון ירוק קשוח מכרישה; חותכים כרישה לשניים לאורך ומחזיקים כל חצי מתחת למים זורמים קרים, מפרידים שכבות כדי לשטוף היטב, ואז פורסים דק. במחבת טפלון אטומה לתנור בגודל 10 עד 12 אינץ ' על אש בינונית, ממיסים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים כרישה ומערבבים לעיתים קרובות עד לצליעה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
3
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מיין דרך סרטן וזורק כל פיסות קליפה.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
5
להוסיף הנותרים 2 כפות חמאה למחבת; כאשר נמס, להוסיף סרטן ומערבבים לעתים קרובות רק עד חם, 1 עד 2 דקות. לדחוף לצד אחד של פאן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
בינתיים שוטפים סלמון ומייבשים. אוחז בסכין חדה בזווית 45, חתוך בשר לרוחב את העור לפרוסות בעובי 1/8 עד 1/4 אינץ'; אתה צריך להיות בערך 12 (ראה הערות). אחד בכל פעם, להניח פרוסות שטוח כף על 1 כף סרטן חם על קצה רחב. החל בסוף זה, לגלגל סלמון בחוזקה סביב סרטן ומניחים, התפר למטה, במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
סרטןסרטן
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סכיןסכין
7
יוצקים ורמוט סביב לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
גלולגלול
8
מעבירים מחבת עם לחמניות סלמון לתנור רגיל או הסעה של 450 ואופים עד שהדגים אטומים אך עדיין לחים למראה במרכז החלק העבה ביותר (חתוך לבדיקה), 12 עד 15 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים גלילי סלמון לצלחות, מכסים ברפיון בנייר כסף או בניילון ומניחים לעמוד במקום חמים.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
גלולגלול
דגיםדגים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
9
מוסיפים שמנת וכרישה שמורה למחבת ומרתיחים על אש גבוהה עד שהנוזל מסמיך מעט ומצטמצם לכ -1 1/3 כוסות, 8 עד 9 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כפית רוטב באותה מידה סביב לחמניות סלמון ומקשטים בעירית ופלחי לימון אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טריז לימוןטריז לימון
עיריתעירית
סלמוןסלמון
קרםקרם
גלולגלול
רוטברוטב
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פולי ן יקב סטה. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
פולי ן יקב סטה. ריטה הילס שרדונה
פולי ן יקב סטה. ריטה הילס שרדונה
כרם ראנצ ' ו סנטה רוזה נתפס במקור כמיקרו-כרמים בודדים שתוחמו ל -59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, כיתה, שורש ושיבוט. ראנצ ' ו סנטה רוזה מייצר יינות עשירים ומשיי להפליא.