מתכון זה מכין 8 מנות עם 279 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו ממתקים ' סוכר, סירופ מייפל, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. נסו פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת פאי קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים; מקציפים לתערובת אחידה. קו 9-ב. צלחת עוגה עם מאפה; לקצץ וקצוות חליל.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרום
3
אופים בחום של 425; במשך 15 דקות. הפחת את החום ל -350;.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
אופים 45-50 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב והחלק העליון של העוגה מוגדר (מכסים קצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך). מגניב על מתלה חוט במשך שעה 1. מכניסים למקרר למשך הלילה או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
רדיד אלומיניום
5
בקערה קטנה מקציפים את השמנת, הסוכר של הקונדיטורים, הסירופ ותבלין פאי הדלעת עד שנוצרות פסגות נוקשות. צינור או בובה על עוגה.