פאי דלעת פקאן הוא קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 273 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תוספת מוקצפת, דלעת מוצקה, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זה מושלם לחג ההודיה . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פאי דלעת פקאן , פאי פקאן דלעת ופאי דלעת פקאן .
הוראות
1
קו 9-in. צלחת פאי עם מאפה; לקצוץ ולחליל קצוות. בקערה גדולה מקציפים את הביצים, הדלעת, הסירופ, הסוכר, השמנת, הקינמון והאגוז מוסקט עד לקבלת תערובת חלקה; יוצקים לתוך מאפה.
פאי דלעת בתפריט? נסה להתאים עם Vin Santo, Moscato ו-Ice Wine. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבליני אפייה ואגוזים, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים דלעת. גם מוסקטו מבעבע טוב יעבוד, ואם מתחשק לכם לפנק, יין קרח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Weinert Cavas de Weinert. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.