פאי סיר בקר קל
פשטידת סיר בקר קלה דורשת בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 563 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מכלמתכונים יש 111 אוהדים. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, מרק פטריות זהב מרוכז של קמפבל, ירקות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח פאי דלעת כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. מתכונים דומים: מרק פאי עוף סיר מיידי, כיסי פאי סיר עוף, ו מוקפץ בקר וכרוב בסיר אחד (קל + פליאו).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
תנו לקרום הפאי לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות או עד שיהיה קל לטפל בו.
שים את תפוחי האדמה, הירקות והבקר בצלחת פאי עמוקה בגודל 9 אינץ ' או בתבנית אפייה של 1 1/2 ליטר.
מערבבים את המרק, המים, הווסטרשייר והטימין בקערה בינונית.
יוצקים את תערובת המרק על תערובת הבקר. הניחו בעדינות את קרום הפאי מעל תערובת הבקר. לחץ או גלגל את הקצוות כדי לאטום אותו לתבשיל.
חותכים חריצים בקרום בעזרת סכין.
אופים 35 דקות או עד שהם חמים והקרום מזהיב.