קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות9
ציון בריאות69
מגזין

פאי תרד ותפוחי אדמה

פאי תרד ותפוחי אדמה
פאי תרד ותפוחי אדמה לוקח בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 9 מנות עם 158 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש תפוחי אדמה, בצל ירוק, גבינת מוצרלה וגבינת ריקוטה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 91% . מתכונים דומים: פשטידת תרד תפוחי אדמה , פשטידת חומוס, תרד ותפוחי אדמה סמוסה , ופאי תרד יווני בקרום תפוחי אדמה .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
2
מכניסים את תפוחי האדמה לתנור שחומם מראש ואופים במשך 45 דקות, או עד שהם רכים. הופכים פעם או פעמיים. מצננים, מקלפים וחותכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ל-5 עגבניות מיובשותל-5 עגבניות מיובשות
ציוד שתשתמש בו
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
3
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
4
בקערה בינונית מערבבים יחד את התרד, הבצל הירוק, גבינת הריקוטה, מיץ הלימון, המלח והפלפל. הרטיבו את דפי המצות תחת מים זורמים חמימים לזמן קצר מכל צד, רק עד שהם גמישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס תערובת מלית לחם תירס1 כוס תערובת מלית לחם תירס
מוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובהמוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פטל טרי נוסף, לא חובהפטל טרי נוסף, לא חובה
חבילות כל אחת) תרד טרי, קרועחבילות כל אחת) תרד טרי, קרוע
מצותמצות
1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני
ציוד שתשתמש בו
1 (12 אונקיות) מיכל לייט תוספת קצפת קפואה, מופשרת1 (12 אונקיות) מיכל לייט תוספת קצפת קפואה, מופשרת
5
מניחים אחד בתחתית תבנית אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
זיגוג תותים ללא סוכרזיגוג תותים ללא סוכר
6
מורחים עליו 1/4 מתערובת הריקוטה ואחריה שכבה של פרוסות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובהמוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובה
ל-5 עגבניות מיובשותל-5 עגבניות מיובשות
27 עוגיות אוראו, מרוסקות (בערך27 עוגיות אוראו, מרוסקות (בערך
7
מפזרים 1/4 מגבינת המוצרלה על תפוחי האדמה. חוזרים על השכבות ומסיימים בגבינת מוצרלה מעל.
מרכיבים שתצטרך
חזיר כפרית של קנטקיחזיר כפרית של קנטקי
ל-5 עגבניות מיובשותל-5 עגבניות מיובשות
8
אופים 35 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהגבינה מלמעלה מבעבעת ושחומה. שומרים על חום עד שתהיה מוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
סלסה עגבניות-צ'יפוטלהסלסה עגבניות-צ'יפוטלה
ציוד שתשתמש בו
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
9
חותכים לריבועים.

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות את Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.