פובוי פירות ים בגריל
צריך מנה עיקרית ללא חלב ופסקאטריה? פובוי פירות ים בגריל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 476 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, תיבול קריאולי, פלפלים קלויים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכונים דומים: פובוי פירות ים בגריל, פאייה פירות ים בגריל, ו סלט פירות ים בגריל.
הוראות
קלף שרימפס, ודווין, אם תרצה בכך.
חותכים דגים לרוחב לפרוסות בגודל 1 אינץ'.
שלבו שרימפס ודגים בכלי רדוד, ופזרו תיבול קריאולי. מכסים ומקררים 2 שעות.
שלב מיץ לימון ושמן בקערה קטנה; יוצקים על פירות ים. מכסים ומצננים 30 דקות.
חותכים פלפלים אדומים לרצועות דקות; טפיחה יבשה. זרעים וקוצצים פלפל ג ' לפאו.
שלב פלפלים, מיונז ו -4 המרכיבים הבאים; מניחים בצד.
מסננים פירות ים, ומניחים בסל גריל מצופה בתרסיס בישול.
מבשלים, מכוסים במכסה גריל, על גחלים בינוניות-חמות (350-40
7 כדי 10 דקות, הפיכת פעם אחת.
מניחים פירות ים, פרוסות עגבניות וחסה באופן שווה על חצאי הלחמניות התחתונות; מורחים חצאי לחמניות עליונים בתערובת מיונז, ומניחים על כריכים.