פודינג גינס עם קרם ויסקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג גינס עם קרם ויסקי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 474 אוהדים. אם יש לכם חמאה, תאריך, דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: ריבה & ויסקי לחם & פודינג חמאה, פנקייק שוקולד עם בייקון גינס עם ראש קצפת קצפת וסירופ שוקולד גינס, ו פודינג שוקולד של גינס.
הוראות
מערבבים את הפירות היבשים ותפוח, ולאחר מכן מוסיפים את גינס, כתומים ולימון zests ומערבבים. לכסות ולהשאיר לילה להשרות. חמאה 1.25 ליטר/2 אגן פודינג ליטר, ולאחר מכן כפית 2 כפות סוכר muscovado כהה. סובב את הקערה בזווית, נענוע הסוכר סביב כמו שאתה הולך מעיל החלק הפנימי של הקערה.
מערבבים את שאר החומרים יבשים בקערה גדולה. מגררים את החמאה, מוסיפים לקערה יחד עם הביצים והפירות ומערבבים היטב. כף לתוך האגן וליישר את החלק העליון.
קח גיליון של נייר על 30cm ארוך, לכסות עם גיליון באותו גודל של נייר greaseproof וחמאה את הנייר. מקפלים קפלים 3cm ב
לשבת את הפודינג על צלחת חסינת חום בסיר, ואז לשפוך רק מים רותחים לבוא חצי אגן. כיסוי וקיטור במשך 6 שעות, ציפוי מים מדי פעם. מחדש לכסות עם נייר טרי רדיד ולאחסן במקום מגניב. לחמם, קיטור עבור 1 hr או מיקרוגל, ללא לסכל, עבור 10 דקות על בינוני.