קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג גינס עם קרם ויסקי

פודינג גינס עם קרם ויסקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג גינס עם קרם ויסקי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 474 אוהדים. אם יש לכם חמאה, תאריך, דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: ריבה & ויסקי לחם & פודינג חמאה, פנקייק שוקולד עם בייקון גינס עם ראש קצפת קצפת וסירופ שוקולד גינס, ו פודינג שוקולד של גינס.

הוראות

1
מערבבים את הפירות היבשים ותפוח, ולאחר מכן מוסיפים את גינס, כתומים ולימון zests ומערבבים. לכסות ולהשאיר לילה להשרות. חמאה 1.25 ליטר/2 אגן פודינג ליטר, ולאחר מכן כפית 2 כפות סוכר muscovado כהה. סובב את הקערה בזווית, נענוע הסוכר סביב כמו שאתה הולך מעיל החלק הפנימי של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovado כההסוכר Muscovado כהה
פירות יבשיםפירות יבשים
גינסגינס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
לשימור,לשימור,
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את שאר החומרים יבשים בקערה גדולה. מגררים את החמאה, מוסיפים לקערה יחד עם הביצים והפירות ומערבבים היטב. כף לתוך האגן וליישר את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
קח גיליון של נייר על 30cm ארוך, לכסות עם גיליון באותו גודל של נייר greaseproof וחמאה את הנייר. מקפלים קפלים 3cm ב
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
לשבת את הפודינג על צלחת חסינת חום בסיר, ואז לשפוך רק מים רותחים לבוא חצי אגן. כיסוי וקיטור במשך 6 שעות, ציפוי מים מדי פעם. מחדש לכסות עם נייר טרי רדיד ולאחסן במקום מגניב. לחמם, קיטור עבור 1 hr או מיקרוגל, ללא לסכל, עבור 10 דקות על בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.