פודינג לחם ביסקוויט וגבינה כחולה דורש בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל של 580 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, עוגיות חמאה אפויות, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 44%. מתכונים דומים: פודינג לחם גבינה כחולה, פודינג לחם ביסקוויט טופי, ו לחם ביסקוויט כפרי וגבינה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ חמאה תבנית אפייה 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מפזרים 1/2 כוס מהגבינה הכחולה לתבנית האפייה. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מוסיפים את הפלפלים הירוקים והבצל ומקפיצים עד לריכוך, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את התירס והג ' לפנוס ומבשלים עוד 1 דקה. מורידים את המחבת מהאש ומניחים לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
פלפל חלפיניו
בצל
תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
בקערה גדולה מערבבים את השמנת והביצים. מפוררים את הביסקוויטים ואת 1 1/2 כוסות הגבינה הכחולה הנותרות לתוך הרפרפת ומערבבים לאיחוד. מערבבים פנימה את הירקות המוקפצים ואת המלח והפלפל.