קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג לחם ביסקוויט וגבינה כחולה

פודינג לחם ביסקוויט וגבינה כחולה
פודינג לחם ביסקוויט וגבינה כחולה דורש בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל של 580 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, עוגיות חמאה אפויות, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 44%. מתכונים דומים: פודינג לחם גבינה כחולה, פודינג לחם ביסקוויט טופי, ו לחם ביסקוויט כפרי וגבינה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ חמאה תבנית אפייה 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מפזרים 1/2 כוס מהגבינה הכחולה לתבנית האפייה. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולהגבינה כחולה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מוסיפים את הפלפלים הירוקים והבצל ומקפיצים עד לריכוך, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את התירס והג ' לפנוס ומבשלים עוד 1 דקה. מורידים את המחבת מהאש ומניחים לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
בצלבצל
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בקערה גדולה מערבבים את השמנת והביצים. מפוררים את הביסקוויטים ואת 1 1/2 כוסות הגבינה הכחולה הנותרות לתוך הרפרפת ומערבבים לאיחוד. מערבבים פנימה את הירקות המוקפצים ואת המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינה כחולהגבינה כחולה
ירקירק
ביסקוויטיםביסקוויטים
פודינגפודינג
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים את התערובת לתבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים עד להזהבה ומניחים באמצע, 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מוציאים את התנור מהתנור ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור