פודינג לחם קינמון עם סירופ קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם קינמון עם סירופ קרמל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 214 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 11 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, לחם עם קינמון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פודינג לחם קינמון-קרמל, פודינג לחם אגס וקרמל, ו פודינג לחם קרמל-בננה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים לחם, זורקים בעדינות למעיל. מכסים ומקררים 30 דקות או עד 4 שעות.
לחלק את תערובת הלחם באופן שווה בין 11 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.