צריכים קינוח צמחוני לקטו אובו ? פודינג תפוחים אפוי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 246 קלוריות . מתאים ל-12 ועלותו 68 סנט למנה מנות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סודה לשתייה, אגוז מוסקט טחון, ביצה ותפוחים חמוצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 14% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג פאי צ'יה אפוי תפוחים , פודינג צ'יה פאי תפוחים אפוי ומסיבת תפוחים! מהכספת – פודינג לחם קריזין תפוחים .
הוראות
1
בקערה טורפים יחד את החמאה, הסוכר והביצה עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בקערה את הקמח, הסודה לשתייה, המלח, אגוז המוסקט והקינמון; מוסיפים בהדרגה לתערובת הסוכר ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את התפוחים, האגוזים והוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
תוספת מוקצפת ונענע, לא חובה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק מיניאטורי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,
סחלבים ואמנונים אכילים ונענע טרייה לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
קרקר גרהם שלם, חצוי
קני סוכריות מרוסקים נוספים
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
תחרת ליקריץ
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת ירוק עלים, ירוק יער ואדום
2
מורחים את התערובת לתוך 8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי סוכריות טופי אנגלי כל אחד), קצוצים גס
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת ירוק, ירוק יער ואדום
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהפודינג שחום קלות וקופץ בחזרה כשנוגעים בו קלות.
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות מצוינות לפודינג. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.