לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג תפוחים קרמל מפתה עם קרום ג'ינג'רנאפ. מתכון זה מכין 15 מנות עם 321 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית יש 167 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם תפוח סבתא סמית', עוגיות ג'ינג'רנאפ, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 27%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת עם קרום ג'ינג'רנאפ ורוטב קרמל, פאי חמאת תפוחים-אגס עם קרום ג'ינג'רנאפ, ו טארט פודינג קרמל עם קרום לחם שקדים.
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים עוגיות כתושות וחמאה עד לקבלת תערובת אחידה; לחץ על תחתית של 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה. מכניסים למקרר למשך 15 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בינתיים, בקערה גדולה, היכו גבינת שמנת, סוכר ו 1/4 כוס חלב עד חלקה. מקפלים פנימה 1 כוס קצפת; מורחים על קרום.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה גדולה מקציפים את יתרת החלב והפודינג מתערבב 2 דקות; תן לעמוד 2 דקות או עד לריכוך. מערבבים 1/4 כוס תוספת קרמל. כף מעל שכבת גבינת שמנת. מכסים ומקררים 15 דקות.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "