קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

פוטפי בקר עם קרום צ'דר-סטאוט

פוטפי בקר עם קרום צ'דר-סטאוט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פוטפי בקר עם קרום צ'דר-סטאוט. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 43 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל 781 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 443 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מלח, כרישה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את הבירה סטאוט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, וויסקי וקאפקייקס קרם אירי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה הוא סופר. נסו בשר בקר טחון לא-פוטפים עם קרום מלח קימל, פשטידת בקר וחזקה עם קרום שיבולת שועל ושמנת, ו צלע קצרה מטוגנת, חסונה ותפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכינים את הבצק: דופקים את הקמח והמלח העדין במעבד מזון לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מלח משובחמלח משובח
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את החמאה והגבינה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם כמה חתיכות חמאה בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
3
מזלפים 6 כפות בירה ודופק לשילוב. סוחטים את הבצק בין האצבעות; אם הוא לא מחזיק את צורתו, דופק פנימה עד 1 כף בירה נוספת. פאט את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד לקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
בינתיים מכינים את המילוי: מחממים תנור לחום של 325 מעלות צלזיוס.זורקים בקערה גדולה את הבקר, הקמח, 1 1/4 כפיות מלח כשר ופלפל לפי הטעם. ממיסים את החמאה בתנור הולנדי או בסיר גדול בתנור על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוסיפים את הבקר ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה כולה, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיפים את הבירה ו -2 כוסות מים, מגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית הסיר. מביאים לרתיחה, ואז מכסים, מעבירים לתנור וצולים, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים את הכרישה, הגזר והסלרי לסיר וממשיכים לבשל, 1 שעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
בינתיים, הניחו שישה רמקינים של 10 אונקיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מרדדים את הבצק בין 2 יריעות קלף מקומחות קלות למלבן בגודל 10 על 15 אינץ'; חותכים לשישה ריבועים בגודל 5 אינץ'. צרו כמה חריצים באמצע כל ריבוע כדי לאפשר לאדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
מוציאים את המילוי מהתנור ומעלים את הטמפרטורה ל -375 מעלות צלזיוס.מתבלים את המילוי במלח ופלפל ומחלקים בין הרמקינים (יתכן שנשאר מעט מילוי). מעל כל אחד מהם ריבוע בצק, לוחץ את הקצוות לתוך הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מברישים בביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
אופים עד שהקרום פריך וחום זהוב, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
תנו לנוח כ -10 דקות לפני ההגשה. צילום: אנה וויליאמס