פטוצ'יני עם נקניק איטלקי ורוטב זית
פטוצ'יני עם נקניק איטלקי ורוטב זית יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 718 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו זיתים, עגבניות, רוטב עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פטוצ'יני עם רוטב שמנת עגבניות איטלקי נקניק, פטוצ'יני קינואה עם נקניק איטלקי, ו נקניק איטלקי, כרוב עלים ופטוצ'יני עגבניות מבעבע (מתכונים דומים).
הוראות
Heat water for cooking fettuccine to boiling. Meanwhile, in 12-inch skillet, cook sausage over medium-high heat 5 to 7 minutes, stirring occasionally, until no longer pink; drain if necessary.
Stir tomatoes, tomato sauce and olives into sausage. Reduce heat to low. Cover; cook 10 to 15 minutes, stirring occasionally, to blend flavors.
Cook and drain fettuccine as directed on package.
Serve sauce over fettuccine.