פטוצ'יני פרימוורה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטוצ'יני פרימוורה, פטוצ'יני פרימוורה, ו פטוצ'יני פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים ברוקולי והבא 3 מרכיבים; לטגן 2 דקות.
מוסיפים קישואים, פלפל אדום מתוק וגזר; מטגנים 2 דקות או עד שהירקות פריכים.
מערבבים מרק עוף ויין; מוסיפים ירקות במחבת. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 2 דקות.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
להוסיף תערובת ירקות וגבינה; לזרוק בעדינות.
מרכיבים
1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרח ברוקולי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר פרוס ג'וליאן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרובית פרחים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשימורי מרק עוף דל נתרן, לא מבושל2(חוֹרֶף)יין לבן יבש113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטוצ'יני, לא מבושל2(יכול להיות או להרחיק)רוטב פלפל לימון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתרמילי אפונה טריים, גזוז596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום מתוק פרוס julienne2(חוֹרֶף)גבינת רומנו מגוררת טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקישואים פרוסים ג'וליאן