פטריות במרינדה חריפות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 1 גרם חלבון , 0 גרם שומן ובסך הכל 22 קלוריות . תמורת 33 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם עלי דפנה, חומץ יין אדום, שן שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 35% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פטריות במרינדה חריפים , גבינה במרינדה חריפה וירקות במרינדה חריפים .
הוראות
1
מערבבים בסיר על אש בינונית את החומץ, המים, עלי הדפנה, הסוכר, המלח והשום.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן מעץ תפוח, חתוך לחתיכות קטנות
16 צדפות צווארון גולמיות על חצי הקליפה
עלי בזיליקום או
אבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוז
3 כוסות פרוסות אפרסקים קלופים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשרים
עגבניות בשלות, קלופות, זרעוניות וקצוצות גס, עם המיצים שלהן
ציוד שתשתמש בו
פרוסות קלופים אפרסקים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשרים
2
מוסיפים פטריות. להביא לרתיחה; להרתיח במשך 2 דקות. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
עם מרק שום צלוי, לא מדולל
3
מעבירים לקערה; מכסים ומעבירים למקרר ל-8 שעות או ללילה. זורקים עלי דפנה לפני ההגשה.