קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פיאסטה רוזה בס

פיאסטה רוזה בס
פיאסטה רוזה בס ים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, שלם 30, מתכון פסקטרי משמש 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 239 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מלח ופלפל, לימון, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זרעי ענבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קראמבל תות כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 24%. מתכונים דומים: צדפות ים אפויות עם ציפוי ללא גלוטן פריך, ריטה דה לה רוזה, ו פסטה רוזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מתבלים דגים מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
יוצקים כ -1 כף שמן לתבנית צלייה גדולה, ושומרים את שארית השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
הניחו את הדג במחבת והחזיקו את הצד הפרוס של חצי הלימון כנגד כף היד, סחטו את המיץ לחלל הפנימי של הדג. ממלאים את החלל הפנימי בצלצלי שאלוט, כוסברה וטימין. פורסים את שארית הלימון ומניחים את הפרוסות בחלקו העליון (המשטח החיצוני) של הדג ומזלפים את שארית השמן בחלקו החיצוני של הדג.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
צולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -135 מעלות פרנהייט, כ -20 דקות. (יהיה בישול העברה גם לאחר שתסיר דגים מהתנור.)
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
תנו לנוח והעבירו לפלטה.
7
מגישים סגנון משפחתי עם תפוחי אדמה מוקצפים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות עבור סיבס. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את מארק ווסט פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריגיו
מארק ווסט פינו גריגיו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדרים בגימור עדין, נקי ומתמשך.נסה לזווג עם פיש אנד צ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.