מתכון עוף מתכון יכול להתבצע בסביבות 20 דקות. למנה העיקרית הזו יש 455 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת קמח, שק, טימין ופטרוזיליה שטוחה. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 72%. מתכונים דומים: פיילארד עוף, פאילארד עוף בגריל, ו פאילארד עוף עם לימון ועשבי תיבול.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית גבוהה. מסדרים את העוף בתבנית אפייה רדודה ומזלפים בשר עם שמן זית כתית מעולה רק כדי לצפות את העוף, בערך 1 1/2 כפות, בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
שלבו עשבי תיבול קצוצים וגרידת לימון ופזרו מעל העוף. מתבלים את העוף במלח ופלפל. בעזרת הידיים משפשפים את העוף ומצפים באופן שווה בעשבי התיבול והתבלינים. לשטוף ידיים עם מים חמים וסבון. בעזרת מלקחיים מעבירים עוף בשכבה אחת למחבת חמה ומבשלים קציצות עוף 3 או 4 דקות מכל צד. מכסים עוף מבושל באופן רופף בנייר כסף כדי להתחמם וחוזרים על עצמם עם הקציצות שנותרו.
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מחזירים את המחבת לחום ומוסיפים חמאה. כשהחמאה נמסה, מוסיפים קמח לחמאה ומבשלים, תוך ערבוב עם מטרפה, דקה או 2 ליצירת רוקס קל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מקציפים מרק עוף. כאשר מרק מתעבה רק מעיל האחורי של כף, להסיר את המחבת מהאש ולכבות מבער.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
זורקים ירקות סלט עם מיץ לימון ומלח גס.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
מלח גס
1 שאלוט, מגורר או טחון
7
מזלפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה סביב הקערה וזורקים מחדש ירקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
להגשה מכסים את תחתית צלחת ארוחת הערב ברוטב חם. למעלה עם ערימה קטנה של ירקות סלט ו 2 קציצות עוף.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף
ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
* מפזרים מעט מים בארבע שקיות אחסון מזון הניתנות לאטימה חוזרת בגודל בינוני, מניחים 1 חזה עוף בכל שקית ואוטמים אותו ודוחפים החוצה עודפי אוויר. בעזרת תחתית סיר או מחבת כבדים, דופקים כל שד עד שהוא שטוח אך לא עד כדי כך שהוא רוצה לפרוץ מהשקית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
הנח את אלה שטוח במקפיא שלך. בפעם הבאה שאתה נתקל בהתקף רעב, הסר את פיאלארד העוף המוכן שלך מהמקפיא והניח בקערה גדולה בכיור. הפעל את המים הקרים מעל הקערה באדים איטיים, אתה תהיה מופתע כמה מהר הם להפשיר. לאחר ההפשרה הוציאו את השקיות מהמים, טפחו עליהן יבשות ובעזרת סכין או מספריים חתכו 2 דפנות חיבור של השקית, והן מוכנות להכנה לפי הוראות המתכון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)