קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

פילה הליבוט מטובל בקוקוס ועשב לימון עם חציל מעושן ועגבניות ג'ינג'ר צ' אטני

פילה הליבוט מטובל בקוקוס ועשב לימון עם חציל מעושן ועגבניות ג'ינג'ר צ' אטני
פילה הליבוט מטובל בקוקוס וlemongrass עם חציל מעושן ועגבניות ג'ינג'ר Chutney נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כוסברה, חלב קוקוס, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו פילה הליבוט מטובל בקוקוס ועשב לימון עם חציל מעושן ועגבניות ג'ינג'ר צ' אטני, הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל, ו עשב לימון ועגבניה דובדבן הליבוט En Papillote (מתכונים דומים).

הוראות

1
חציל חציל ישירות מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר בכל רחבי וחציל מתחיל להתמוטט, מפנה מדי פעם, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מניחים חצילים בקערה גדולה; מגניב 10 דקות. לקלף את העור; מניחים בשר חצילים במסננת להגדיר מעל קערה גדולה. לחץ על חצילים כדי לשחרר מיצים; תן לנקז 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
3
להעביר חצילים לקערה בינונית; להוסיף מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים תערובת תבלין טנדורי ושמן צמחי בקערה קטנה; מוסיפים חצילים ומחית עם מזלג מחית גס. העונה מעושן חצילים לפי הטעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: חציל מעושן יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן צמחישמן צמחי
תערובת תיבולתערובת תיבול
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות, שמן זית, כוסברה טרייה קצוצה, וג ' ינג 'ר טרי מגורד בקערה קטנה; צ' אטני העונה לטעום עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: Chutney יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
שמן זיתשמן זית
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
7
להביא חלב קוקוס לא ממותק, מיץ צדפות, ו lemongrass להתבשל במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק
מיץ צדפותמיץ צדפות
עשב לימוןעשב לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מפזרים הליבוט עם מלח ופלפל; מוסיפים למחבת. מבשלים עד הליבוט הוא רק אטום במרכז, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
כפית של חצילים מעושנים למרכז של כל אחד 4 קערות רדודות. באמצעות מרית מחוררת, להעביר פילה הליבוט לקערות; מקום על גבי חצילים. כף של צ 'אטני עגבניות-ג' ינג ' ר לצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
חצילחציל
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
10
מקשטים עם צנונים, נבטים, microgreens, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
צנוןצנון
1
חלב קוקוס לא ממותק ניתן למצוא בסופרמרקטים רבים ובשווקים הודיים, דרום מזרח אסיה ולטינית. ניתן למצוא נבטים למונגראס ודייקון צנון בחלק מהסופרמרקטים ובשווקים האסיאתיים. Microgreens נמכרים בכמה סופרמרקטים, שווקי החקלאים, וחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק
נבטיםנבטים
עשב לימוןעשב לימון
צנון דייקוןצנון דייקון

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ צדפות בבקבוקמיץ צדפות בבקבוק4ריבס, קצוץ טרי או קפואצנון דאיקון נבטים (לקישוט)צנון דאיקון נבטים (לקישוט)567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חציל גדול (אודותחציל גדול (אודות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה טרייה קצוצה דקכוסברה טרייה קצוצה דק11 קילו קישואים,ג'ינג'ר מגורד טריג'ינג'ר מגורד טרי680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה הליבוטפילה הליבוט21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1גבעול עשב לימון, תחתון 3 אינץ ' בלבד, פרוס דקגבעול עשב לימון, תחתון 3 אינץ ' בלבד, פרוס דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואMicrogreens (לקישוט; אופציונלי)Microgreens (לקישוט; אופציונלי)2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4צנוניות אדומות, גזוז, שפשף, לחתוך לחתיכות בגודל matchstick (לקישוט)צנוניות אדומות, גזוז, שפשף, לחתוך לחתיכות בגודל matchstick (לקישוט)11 קילו קישואים,תערובת תבלינים טנדוריתערובת תבלינים טנדורי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניה, קלופה, זורעת, חתוכה לקוביותעגבניה, קלופה, זורעת, חתוכה לקוביות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמשומר חלב קוקוס לא ממותקמשומר חלב קוקוס לא ממותק11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.