פילה עם עגבניות ענבים מרוסקות וחזרת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פילה עם עגבניות ענבים כתושות וחזרת. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון נטול הגלוטן והראשוני הזה יש 441 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבעולי גרגיר הנחלים, עגבניות ענבים, חזרת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 44%. נסו הענבים המרוסקים, עוגות דג תפוחי אדמה חדשות מרוסקות עם מיונז חזרת, ו פילה סלמון קרום חזרת עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
שים ברזל יצוק גדול וכבד או מחבת תנור על אש בינונית-גבוהה.
הוסף טפטוף של 2 ספירות שמן וקבל אותו חם.
מכניסים את השקד למחבת וצורבים את החלק החיצוני של הבשר בכל מקום, 5 עד 8 דקות בסך הכל. מכניסים לתנור וצולים 15 עד 20 דקות עד שנדיר (הטמפרטורה הפנימית של הבשר תהיה 120 מעלות צלזיוס). מוציאים את הבשר מהמחבת, עוטפים אותו בפלסטיק ומקררים עד שהוא מגיע עד טוב וקר, 1 עד 2 שעות.
בזמן שאתם מחכים שהבקר יצטנן, מערבבים בקערה את חזרת, השמנת החמוצה, מיץ הלימון והשמן. מתבלים במלח ופלפל.
כשהבקר קר, קחו סכין ארוכה וחדה מאוד, וחתכו את הבשר לפרוסות דקות ככל שתוכלו להכין אותן.
הניחו אותם על מגש (הם יחפפו זה בסדר). כעת מזלפים את רוטב החזרת על כל הבשר. מרסקים ביד את העגבניות בקערה ומוסיפים שמן זית כדי שיהיו רוטבות; מתבלים את זה גם במלח ופלפל כך שיהיה טעים ממש.
מזלפים את תערובת העגבניות מעל ומקשטים את כל העניין בגרגר הנחלים.