פינוקי שוקולד מיוחדים עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 42 מנות עם 114 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית דורש תמצית ונילן, אגוזי פקאן, סירופ תירס וחלב מרוכז. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 10%, וזה בלתי אפשרי. מתכונים דומים: פינוקים מיוחדים לשוקולד חם, פינוקי מרשמלו מיוחדים, ו עוגת שכבות שוקולד דקדנטית (בריאה בסתר) עם ציפוי שוקולד מיוחד.
הוראות
1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים וניל ומלח. מוסיפים קמח בהדרגה ומערבבים היטב. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
למילוי ממיסים שוקולד צ ' יפס וקיצור בקערה חסינת מיקרוגל; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים בצד 1/4 כוס לזיגוג. לשוקולד שנותר מערבבים פנימה את הפקאנים, החלב, הווניל והמלח. מכסים ומקררים עד קריר, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
קיצור
שוקולד
וניל
פקאנים
זיגוג
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
3
מניחים 16 אינץ'. איקס 12 אינץ'. חתיכת נייר כסף בתבנית אפייה משומנת; מפזרים קלות קמח. מחלקים בצק לשניים; מניחים מנה אחת על נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
4
להתגלגל לתוך 14 אינץ'. איקס 5-ב. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
גלול
5
מורחים מחצית מהמילוי לאורכו על מחצית הבצק עד 1/2 אינץ'. של קצוות. בעזרת נייר כסף מקפלים בצק מעל המילוי; חותם קצוות. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק והמילוי.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בצק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
6
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת למשך 10 דקות.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם אפשרויות מצוינות לטיפול. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.