לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו עוף אלפרדו פיצן. מתכון זה מכין 8 מנות עם 503 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 24 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. ראש לחנות לאסוף תרד התינוק, חזה עוף, פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 50%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: פיצה אלפרדו עוף, פיצה אלפרדו עוף, ו פיצה אלפרדו עוף.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.כוונן את המדפים לאמצע התנור. הכניסו את אבן הפיצה לתנור לחימום מראש בזמן שאתם מתחילים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
תנור
3
מחממים מחבת גריל על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
4
מתבלים את העוף במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
5
שמים את העוף על תבנית הגריל וצולים עד שהוא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
6
מוציאים לקרש חיתוך וקוביות. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום ומבשלים עד שהם ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
9
מוסיפים את הקמח ומבשלים עד לקבלת צבע בלונדיני בהיר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
10
מקציפים פנימה את השמנת, מנמיכים את האש לנמוכה, ומניחים להתבשל עד להסמכה, כ -2 דקות. מערבבים פנימה פרמזן ומתבלים קלות במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פרמזן
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
11
מקמחים את משטח העבודה ומגלגלים את בצק הפיצה לקוטר 13 אינץ'. מוציאים בזהירות את אבן הפיצה מהתנור ומניחים את הבצק מעל. מצקת את הרוטב כדי לכסות את תחתית הפיצה. באופן שווה למעלה עם תרד התינוק, עגבניות ענבים, עוף בגריל ואת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
עוף בגריל
עגבניות ענבים
בייבי תרד
בצק
מוצרלה
קמח לכל מטרה
רוטב
גלול
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
מצקת
תנור
12
מברישים את קצה הקרום בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
קרום
13
אופים את הפיצה עד שהיא פריכה וזהובה, כ-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
מוציאים מהתנור ומעליהם מיד חופן תרד נוסף. פורסים ומגישים.