קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

פיצה הוואי ממולאת גבינה

פיצה הוואי ממולאת גבינה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצה הוואי ממולאת גבינה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -35 גרם חלבון , 23 גרם שומן , ובסך הכל 536 קלוריות . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 2. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך 25 דקות בערך. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בשר חזיר, טורטיות קמח, גבינת מוצרלה רזה חלקית ורוטב פיצה. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פיצה הוואי ממולאת גבינה , פיצה הוואי סקיני קינואה ממולאת פלפלים ופיצה הוואי שלוש גבינות .

הוראות

1
מניחים טורטייה אחת על תבנית מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקחבילות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולק
1 מנגו קטן חתוך לקוביות קטנות1 מנגו קטן חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא
2
מפזרים 1 כוס גבינה. למעלה עם טורטייה שנייה; למרוח ברוטב פיצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
1 מנגו קטן חתוך לקוביות קטנות1 מנגו קטן חתוך לקוביות קטנות
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביותלחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
תפוחי אדמה אדומים, קלופים, חתוכים לקוביות, מבושלים ומצונניםתפוחי אדמה אדומים, קלופים, חתוכים לקוביות, מבושלים ומצוננים
3
מפזרים אננס, חזיר ושארית הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין לייםאבקת ג'לטין ליים
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביותלחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
אופים ב-375 מעלות למשך 15 דקות או עד שהטורטיות פריכות והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 מנגו קטן חתוך לקוביות קטנות1 מנגו קטן חתוך לקוביות קטנות
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביותלחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 חתיכה אדומה נשלפת טוויסט ליקריץ (9 אינץ')1 חתיכה אדומה נשלפת טוויסט ליקריץ (9 אינץ')

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

ניתן לשלב פיצה עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את Piccini Chianti Classico. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-10 דולר לבקבוק.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.