פיצה טריקולור עם שמן בזיליקום
אם יש לך מ 500 גרם של תערובת לחם ג'בטה, שמן זית, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. , שהוא מוצק. נסו פלפל אדום קלוי-פיצה עגבניות עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום, פרושוטו ופיצת אגס עם קרום פיצה שמן זית רוזמרין, ו פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום להגדרה הגבוהה ביותר שלה, על 240c / מאוורר 220c / גז
עצה את הלחם לערבב לתוך קערה גדולה, לשפוך מעל 125 מ " ל מים פושרים ושמן זית כף 1, ולאחר מכן לערבב היטב כדי בצק דביק. ללוש במשך כמה דקות, באמצעות כמה תערובת יבשה נוספת כדי לעצור את זה דבק.
מניחים בקערה משומנת, מכסים במגבת תה ולהשאיר במקום חם במשך 15 דקות.
בעוד הבצק עולה, לשים את השמן הנותר בבלנדר קטן עם רוב בזיליקום, ואז יז עד העלים קצוצים דק. לזרוק את האבוקדו במיץ לימון, ואז לקרוע את המוצרלה לחתיכות מחוספס. 3 שימוש קצת יותר של הלחם היבש לערבב כדי לעזור לך, לגלגל ולמתוח את הבצק החוצה מחוספס 25 x 30cm מלבן על תבנית אפייה גדולה.
מברשת על שמן בזיליקום, לפזר עם מוצרלה ופרוסות עגבניות, ואז אופים עבור 10-12 דקות עד הבסיס הוא פריך והגבינה נמסה. כדי לשרת, לפזר עם פרוסות אבוקדו ועלי בזיליקום שנותרו, ואז מתבלים עם הקרקע טרי