פיצה יוונית ים תיכונית בגריל עם נקניקיית עוף עגבניות מיובשות
פיצה יוונית ים תיכונית בגריל עם נקניק עוף עגבניות מיובש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 687 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. 94 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. גשו לסופר וקנו אל פרסקו כל עגבניות השמש הטבעית, קרום פיצה אפוי, שמן זית שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכונים דומים: נקניק עוף עגבניות מיובש ותבשיל שעועית לבנה, עוף פסטו בגריל גבינה וכריך עגבניות מיובש, ו אורצ'ייט עם כרוב נקניק ועגבניות מיובשות.
הוראות
מחממים גריל על הגדרה בינונית.
מניחים נקניקיות על מתלה גריל משומן, מכוונים 4 עד 5 אינץ ' על האש. גריל, בשיטת הגריל הישיר, הופך קישורים עם מלקחיים, עד לבישול לאורך כל הדרך, בערך 7 עד 9 דקות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 165 מעלות פ.מצננים מעט וחותכים לפרוסות 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מברישים את שני צידי קרום הפיצה בשמן זית. בעדינות מקום פיצה קרום, למעלה-צד למטה על גריל מתלה. צולים 2 עד 3 דקות עד שהקרום חם. הופכים קרום.
מורחים במהירות רוטב פיצה בצד המבושל של קרום הפיצה, ואז מסדרים נקניק פרוס על גבי הקרום.
מפזרים גבינה ואורגנו. צולים על אש בינונית ישירה. מכסים במכסה גריל או אוהל בנייר כסף.
צולים 8 עד 10 דקות או עד שהתוספות חמות והגבינה נמסה.