פיצה לחם
פיצה לחם יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 348 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, רוטב מרינדה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו תבשיל לחם ופיצה, מקל לחם רך, ו צמות לחם (מתכונים דומים).
הוראות
גלגלו מקלות לחם ל -15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה. לחץ על החלק התחתון ומעלה את דפנות התבנית; תפרי קמצוץ לאיטום.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 6-8 דקות או עד להתייצבות.
בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו את הפטריות, הפלפלים, הבצל ו -1 כפית תיבול איטלקי ב -2 כפיות שמן עד שהוא פריך-רך; מסננים.
מברישים קרום עם יתרת השמן.
מפזרים 3/4 כוס גבינת צ ' דר; למעלה עם תערובת ירקות ובייקון קנדי.
שלב גבינת מוצרלה וגבינת צ ' דר שנותרה; מפזרים מעל.
מפזרים את שארית התיבול האיטלקי.
אופים 20-25 דקות או עד שהגבינה נמסה והקרום חום זהוב.