לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצן פפרוני בסיסי וארבע פיצן גבינות. לבמנה עיקרית זו יש 731 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מוצרלה, חומץ בלסמי, פקורינו רומנו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה הוא סופר. נסו מטבל פיצה גבינה ופפרוני, פיצה פפרוני מק נ ' צ'יז, ו פפרוני פיצה מק וגבינה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מפזרים את השמרים היבשים הפעילים מעל 1 1/2 כוסות מים חמים - לא פושרים -.
מרכיבים שתצטרך
שמרים יבשים פעילים
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
במיקסר עם חיבור ההנעה, שלבו את הקמח והמלח. כשהמיקסר פועל במהירות נמוכה מזלפים פנימה את שמן הזית ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את תערובת השמרים ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
4
מצפים קערת ערבוב נפרדת בזילוף קל של שמן זית ומכניסים את הבצק פנימה. יוצרים כדור וזורקים לציפוי כדור הבצק בשמן הזית. מכסים היטב בניילון נצמד ומאפשרים לעלות לפחות 1 שעה, או עד 3 או 4 ימים בקירור.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
5
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להכנת הבצק למכלול הפיצה: מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מרדדים חלק אחד דק ככל האפשר ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. חזור על הפעולה עם חתיכת הבצק השנייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מורחים את הרוטב על בסיס הפיצה. למעלה עם המוצרלה הפרוסה והפפרוני.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
מזלפים על שמן הזית ומפזרים מעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2
יוצקים את צנצנת הפסטו על הבצק ומורחים בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
מוסיפים את המוצרלה, הפונטינה, גבינת העיזים והפקורינו רומנו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנו
גבינת עיזים
תפוח אדמה נא מגורר
גבינת פונטינה
4
אופים את שתי הפיצות עד שהקרום מזהיב והגבינה מבעבעת, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לסלט בזיליקום העגבניות: בזמן שהפיצות נאפות מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את השום ומערבבים, מטגנים קלות כדקה ומסירים אותו מהאש לפני שהשום משחים מדי (הוא יכול להיות זהוב).
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
7
יוצקים אותו לקערת ערבוב ומניחים להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
8
מוסיפים לקערה את העגבניות, הבלסמי, הבזיליקום ומעט מלח ופלפל. זורקים לאיחוד, ואז טועמים ומוסיפים עוד בזיליקום במידת הצורך, ועוד מלח במידת הצורך. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מעל את פיצה ארבע הגבינות עם סלט בזיליקום העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
חותכים את הפיצות לפרוסות ומגישים.
11
מוסיפים כף שמן זית למחבת חמה על אש בינונית-גבוהה. זורקים פנימה את השום והבצל הקצוץ ומערבבים אותם. מבשלים עד שהבצל רך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מוסיפים את מרק העוף, תוך הקצפה כדי לפזר את תחתית התבנית. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
14
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וקורט סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ליקוריץ צהוב וירוק
15
מוסיפים את האורגנו המיובש והבזיליקום. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 30 דקות.