קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

פיצה קמח תירס סנטה פה

פיצה קמח תירס סנטה פה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, פיצה קמח תירס של סנטה פה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. המתכון הזה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 344 קלוריות, 17 גרם חלבון ו-14 גרם שומן כל אחת. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שן שום, רוטב עגבניות, פלפל חריף ובזיליקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. עם ציון ספונקולרי של 61%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פיצה טאקו עם קרום קמח תירס קל {PLUS פיצה ערכת מתנת!}, פיצה טאקו עם קרום קמח תירס קל {PLUS פיצה ערכת מתנת!}, ופיצה סנטה פה.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את קמח התירס ו-2/3 כוס מים. בסיר גדול מביאים את יתרת המים לרתיחה. טורפים בהדרגה את תערובת קמח התירס; מבשלים ומערבבים עד שמסמיך. מערבבים פנימה 2 כפות גבינת פרמזן. כשהוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לטפוח לתוך 12 אינץ' משומן. מחבת פיצה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוסות דקות, מחוספספרושוטו פרוסות דקות, מחוספס
קמח תירסקמח תירס
טריאקי עם רוטב ווסאבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב Hukilau Hanna של Hoboken Eddie)טריאקי עם רוטב ווסאבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב Hukilau Hanna של Hoboken Eddie)
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
1 פלפל סקוטי מצנפת, זרע ופרוס דק*1 פלפל סקוטי מצנפת, זרע ופרוס דק*
שמרים יבשים בעלייה מהירהשמרים יבשים בעלייה מהירה
צ'יפס חמוצים מתוקצ'יפס חמוצים מתוק
2
אופים ב-375 מעלות למשך 15 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים מעט.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות שומשום, חצויות ומאודותלחמניות שומשום, חצויות ומאודות
3
בינתיים, במחבת גדולה מטגנים בשמן את הבצל, הפלפל הירוק והשום עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
2 לחמי פיתות (6 אינץ'), חצויים ומחוממים2 לחמי פיתות (6 אינץ'), חצויים ומחוממים
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1 כוס פסטה ג'מלי או פסטה פוסילי קצרה1 כוס פסטה ג'מלי או פסטה פוסילי קצרה
פלפל מצנפת סקוטי, מזרעים ופרוס דקפלפל מצנפת סקוטי, מזרעים ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פילה סלמון ללא עצמות, חתוך לקוביות קטנותפילה סלמון ללא עצמות, חתוך לקוביות קטנות
4
מוסיפים את רוטב העגבניות, הפטריות, הבזיליקום, האורגנו והפלפל. מכסים ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לינגוויני, מבושל לפי הוראות האריזה1 קילו לינגוויני, מבושל לפי הוראות האריזה
קופסה) תערובת ריזוטו ארוזהקופסה) תערובת ריזוטו ארוזה
אורגנואורגנו
עם חרדלעם חרדל
לוקטלי פקורינו רומנולוקטלי פקורינו רומנו
5
מוסיפים את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה רומא, מגורעת וחצויה לשנייםעגבנייה רומא, מגורעת וחצויה לשניים
6
מפזרים 1/2 כוס מוצרלה ו-2 כפות גבינת פרמזן על הקרום. מעל עם תערובת השעועית ושאר הגבינות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוסות דקות, מחוספספרושוטו פרוסות דקות, מחוספס
חזיר כפרית של קנטקיחזיר כפרית של קנטקי
1/3 כוס מים (70 עד 80 מעלות)1/3 כוס מים (70 עד 80 מעלות)
7
מפזרים זיתים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים שלמים, מסוננים, קצוציםפלפלים אדומים קלויים שלמים, מסוננים, קצוצים
8
אופים ב-375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4 לחמניות שומשום, חצויות ומאודות4 לחמניות שומשום, חצויות ומאודות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות שומשום, חצויות ומאודותלחמניות שומשום, חצויות ומאודות

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם אפשרויות נהדרות לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.