פיצת פסטו בטעם ענבים, עוף ואגוזים
פיצת פסטו ענבים, עוף ואגוזים עשויה להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 144 אוהדים. אם יש לך חתיכות אגוז, עוף, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הענבים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. , וזה לא כל כך סופר. נסו עוף, ענבים אדומים ופיצת פסטו, ענבים, גבינה כחולה ופיצה אגוזים, ו Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים בצק פיצה באופן שווה על מחבת פיצה.
אופים בצק פיצה בתנור שחומם מראש עד מבושל מעט, כ 8 דקות.
מורחים פסטו על קרום פיצה בשכבה דקה, משאירים קצוות חשופים.
מפזרים גבינת מוצרלה על שכבת פסטו; מוסיפים עוף. מסדרים ענבים, קצוצים, סביב הקרום.
מפזרים אגוזי מלך על פיצה ועונה עם פלפל שחור.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת ותחתית הקרום הוא השחמה קלה, על 10 דקות.