פלורנטין מקרוני וגבינה
פלורנטין מקרוני וגבינה דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מקרוני מרפק, תרד, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מקרוני על פי הוראות החבילה, השמטת מלח וחמאה; לנקז היטב.
מניחים חלב ואת 4 מרכיבים הבאים בצנצנת quart; לכסות בחוזקה, ולנער במרץ 1 דקה. מערבבים יחד תערובת חלב, גבינה, תרד, ומקרוני.
יוצקים תערובת מקרוני לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה תרסיס בישול בטעם חמאה.
מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם; מעילי לחם קלים עם ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד חום זהוב.
הערה: למטרות בדיקה, השתמשנו ברילה בתוספת פסטה ושרה לי רך & לחם לבן מחיטה מלאה חלקה.