פני עם פוטנסקה סלמון
המתכון פנה עם Puttanesca סלמון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 633 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, זיתים קלמאטן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון של 87% המנה הזאת מעולה. נסו Penne Puttanesca, Penne Puttanesca, ו פני עם פוטנסקה טונה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל את הפסטה עד שזה בקושי אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 11/4 כוסות של מי הבישול.
בינתיים, במחבת גדולה מאוד, מחממים 2 כפות שמן זית. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל, מוסיפים אותו למחבת ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה משני הצדדים, אך לא מבושלים דרך, על 6 דקות.
מעבירים את הסלמון לצלחת ושופכים את השמן במחבת.
להוסיף את 2 כפות הנותרים של שמן למחבת יחד עם שום ופלפל אדום כתוש. מבשלים מעל חום מתון עד השום הוא השחמה קלות כתמים, על 30 שניות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד רק התרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים 1 כוס של מי בישול פסטה שמורות ומביאים לרתיחה, מוחצים בעדינות את העגבניות.
מוסיפים את הפסטה, הזיתים והצלפים ומבשלים על אש מתונה, מערבבים, עד שהנוזל נספג מעט, כ -2 דקות.
מוסיפים את הסלמון למחבת ומפרקים אותו לחתיכות. מבשלים, משליכים, עד הסלמון הוא כמעט מבושל דרך והפסטה היא אל דנטה, על 2 דקות; להוסיף יותר של מי בישול פסטה אם הרוטב יבש. מערבבים בבזיליקום, מעבירים את הפסטה לקערות ומגישים.