קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

פפרדל ערמונים עם פטריות קרמיני, יין לבן ופרמיג'אנו-רג'יאנו

פפרדל ערמונים עם פטריות קרמיני, יין לבן ופרמיג'אנו-רג'יאנו
פפרדל ערמונים עם פטריות קרמיני, יין לבן ופרמיג'אנו-רג'אנו נמשך כשעתיים ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 535 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.34 דולר למנה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו קמח, שאלוט, יין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. עם ציון ספונקולרי של 71% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט חורף לבן עם פרמיג'אנו-רג'יאנו מיושן , מינסטרונה עם פרמיג'אנו- רג'יאנו ופטוצ'יני תרד עם פרמג'אנו-רג'יאנו .

הוראות

1
מקציפים קמח, קמח ערמונים ומלח בקערה; מערבבים פנימה 3 כפות שמן זית, ביצים וחלמונים לקבלת בצק חלק. יוצרים מהבצק כדור, עוטפים במגבת בד ומניחים למנוחה של שעה.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מרדדים פסטה ליריעות דקות בגודל 5x12 אינץ' על משטח עבודה מקומח; לחתוך גיליונות לסרטים בגודל 1x12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
הניחו לפסטה פפרדלה להתייבש על מגבת מטבח זרועה קמח בזמן שאתם משלימים את שאר השלבים.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים כרישה, שאלוט ושום עד שהחלק הלבן של הכרישה הופך שקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מחממים 1 כף שמן זית במחבת נפרדת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים פטריות בשמן זית חם עד שהנוזל מתאדה והפטריות מזהיבות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מערבבים פטריות לתערובת הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
7
מערבבים יין לבן לתערובת פטריות-כרישה ומגרדים וממיסים את כל חתיכות האוכל השחומות בתחתית המחבת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים את תערובת הפטריות-כרישה עד שהפטריות רכות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות; מבשלים את פסטה הפפרדלה ברתיחה עד לריכוך והפסטה צפה לראש המים, כ-5 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מעבירים פסטה לקערת הגשה, מערבבים קלות עם תערובת פטריות-כרישה ופטרוזיליה ומעל גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק