פפרדל ערמונים עם פטריות קרמיני, יין לבן ופרמיג'אנו-רג'יאנו
פפרדל ערמונים עם פטריות קרמיני, יין לבן ופרמיג'אנו-רג'אנו נמשך כשעתיים ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 535 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.34 דולר למנה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו קמח, שאלוט, יין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. עם ציון ספונקולרי של 71% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט חורף לבן עם פרמיג'אנו-רג'יאנו מיושן , מינסטרונה עם פרמיג'אנו- רג'יאנו ופטוצ'יני תרד עם פרמג'אנו-רג'יאנו .
הוראות
מקציפים קמח, קמח ערמונים ומלח בקערה; מערבבים פנימה 3 כפות שמן זית, ביצים וחלמונים לקבלת בצק חלק. יוצרים מהבצק כדור, עוטפים במגבת בד ומניחים למנוחה של שעה.
מרדדים פסטה ליריעות דקות בגודל 5x12 אינץ' על משטח עבודה מקומח; לחתוך גיליונות לסרטים בגודל 1x12 אינץ'.
הניחו לפסטה פפרדלה להתייבש על מגבת מטבח זרועה קמח בזמן שאתם משלימים את שאר השלבים.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים כרישה, שאלוט ושום עד שהחלק הלבן של הכרישה הופך שקוף, כ-5 דקות.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת נפרדת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים פטריות בשמן זית חם עד שהנוזל מתאדה והפטריות מזהיבות, 10 עד 15 דקות.
מערבבים פטריות לתערובת הכרישה.
מערבבים יין לבן לתערובת פטריות-כרישה ומגרדים וממיסים את כל חתיכות האוכל השחומות בתחתית המחבת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים את תערובת הפטריות-כרישה עד שהפטריות רכות, כ-5 דקות.
מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות; מבשלים את פסטה הפפרדלה ברתיחה עד לריכוך והפסטה צפה לראש המים, כ-5 דקות; לנקז.
מעבירים פסטה לקערת הגשה, מערבבים קלות עם תערובת פטריות-כרישה ופטרוזיליה ומעל גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו.